Modern klassiek wonen, is het mogelijk?

Het interieur in stijl maken door modern klassiek wonen te combineren. Het is lastig om modern en klassiek juist te combineren. Maar is de balans in orde? Dan vind je totale rust en een prachtige beleving in je huis. Het modern klassiek wonen kan op verschillende manieren. In dit artikel zijn een aantal onderdelen hiervan toegelicht. Hopelijk kan je naar het lezen van dit artikel een perfect sfeer thuis neerzetten!

Klassiek en romantiek combineren

Romantiek

De romantische woonstijl bereiken door modern klassiek wonen te gebruiken. De romantische woonstijl wordt herkend door: rustige objecten, details, sierlijke vormen en zachte materialen in combinatie met de juiste kleuren. Bij romantisch wonen heeft ieder zijn eigen beleving. Daarom is het belangrijk dat je iets kiest wat bij jezelf past. Het gevoel dat jij bij de liefde hebt. De een heeft dit met een gedetailleerde mooie kroonluchter, de ander met veel roze kleuren.  Bij kleuren kiest men vaak voor: wit, zand, oudroze en lichtroze.

Klassiek

Klassiek wonen als onderdeel van modern klassiek wonen. Hieraan moet je denken aan oude meubels die toch stijl hebben. Vintage combineren met modern, hierin heb je een breed aanbod bij verschillende interieur winkels. Een kroonluchter kan bijvoorbeeld heel klassiek zijn, en toch romantiek uitstralen. Daarom is het erg belangrijk deze twee juist te combineren om de modern klassiek wonen stijl te bereiken en te beleven in je woning.

Rust en modern klassiek wonen

Rust is de grondslag van modern klassiek wonen. Deze stijl bereikt een ultiem rust gevoel. Vandaar dat deze stijl ook zo geliefd is. Laat je inspireren bij een lokale interieur winkel, deze kunnen vaak juist advies geven als het gaat om modern klassiek wonen.

Tips!

Hieronder zijn nog een aantal tips en tricks toegelicht om de modern klassiek wonen stijl helemaal compleet te maken!

  • Laat je adviseren in een interieur winkel over de modern klassiek wonen stijl.
  • Laat romantiek ook zijn plek krijgen in het huis.
  • Blader door woonmagazines die een onderdeel modern klassiek wonen hebben.
  • Doe vooral wat je zelf leuk vindt, jij woont er tenslotte!
  • Handige site voor inspiratie? Op Pintrest staan veel leuke ideeën!

Lees hier meer over hoe bedrijfskleding mee helpt aan de beleving van uw winkel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>