Het verschil tussen hoge en lage kwaliteit laarzen

Helaas zijn er veel laarzen op de markt die van erg lage kwaliteit zijn. Vaak denkt de consument hier goedkoper mee uit te zijn, maar goedkoop is vaak duurkoop. De goedkope laarzen kun je vaak naar een aantal weken al weggooien of ze zien er niet meer uit.

De kwaliteit

Omdat de prijs erg laag is kan de laars niet van echt leer gemaakt zijn. Dit zorgt ervoor dat het materiaal erg snel slijt en uitloopt. De stiksels laten los en de complete vorm is naar een aantal dagen al uit de goedkope laars. Ons advies is dan ook om wat extra geld uit te geven en langer profijt te hebben van een bepaald product.

Doe niet mee aan de wegwerpcultuur waar winkels als Primark op gebouwd zijn. Er zijn voldoende merken op de markt als laarzen van Sendra die echt kwaliteit leveren. Met deze laarzen kun je gerust een aantal maanden dan wel jaren door.

Als je online laarzen koopt, let dan goed op de retourvoorwaarden van de webshop. Dit is belangrijk bij het terugsturen van een product. Over het algemeen zijn consumenten erg goed beschermt als het gaat om een koop op afstand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>