Het nieuwe winkelen heeft voordelen en nadelen?

De Nederlandse shopping markt past zich in een razend snel tempo aan. Met de tijd gaat dit sneller en sneller. Het nieuwe winkelen is in opmars. Hierbij kan je denken aan het versturen van pakketjes via drones, en hoe ze vroeger nog elke winkel afgingen. In dit artikel lees je een aantal trends en veranderingen op het gebied van het nieuwe winkelen.

Geen sprake van het nieuwe winkelen

In een aantal branches is de ontwikkeling niet heel snel gegaan. Dit omdat je voor bepaalde artikelen toch echt naar de winkel moet. Dit om het artikel waar te nemen en zo een beoordeling te geven. Neem nou de producten die in het het artikel modern klassiek wonen, is het mogelijk? zijn opgenomen. Voor een bank gaat men toch vaak naar de winkel om het fysieke product waar te nemen. Dit zal nog lang zo blijven, voor de grote aankoop gaat men toch graag naar de winkel.

Drones?

Het nieuwe winkelen is erg in ontwikkeling door de opkomst van drones. Dit zijn mini helikopters die van een afstand bestuurd worden. Hierdoor is het in de toekomst mogelijk om pakketjes te versturen en direct te laten bezorgen. Bedrijven als Google en Amazon zijn hier volop mee bezig. Echter komt er steeds meer wetgeving bij kijken, dit belemmert de mogelijkheden tot inzet van de drones. De vraag is daarom ook of de drones onderdeel gaan zijn van het nieuwe winkelen?

Het nieuwe winkelen?

Voordelen van het nieuwe winkelen:

  • Het nieuwe winkelen maakt het mogelijk om van afstand iets te kopen
  • Afstand kopen zorgt voor meer overige tijd, omdat men niet naar de winkel hoeft
  • Gemakkelijk terugsturen indien het product niet bevalt
  • Gemak om rustig thuis het product te bekijken

Nadelen van het nieuwe winkelen

  • Niet altijd is het verzenden gratis
  • Niet altijd is het terugsturen gratis
  • Bij grote aankopen is een winkel bezoek toch aan te raden
  • Geen contact met het fysieke product voordat je het koopt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>