Een bron van informatie

E-mail is een makkelijke en snelle manier om informatie te delen met anderen. Het is dan ook fijn dat providers als XS4all webmail aanbieden als extra bij uw internetabonnement. Zo kunt gebruikmaken van een eigen e-mailadres. U kunt dit ook nog eens vanaf elke plek in de wereld doen. Webmail is namelijk overal met een internet aansluiting toegankelijk.

Nieuwe standaard

Het aanbieden van een e-mailadres als onderdeel van een abonnement is eigenlijk vanaf het begin van de opkomst van internet gebruikelijk geweest. Vaak ging het dan echter om diensten die alleen met behulp van een e-mailprogramma werkten. Denk bijvoorbeeld aan Outlook, dat gratis bij elke Windows-pakket werd geleverd. Dit betekende echter dat u alleen e-mail vanaf uw eigen computer kon openen. Tegenwoordig is dat wel anders. Met bijvoorbeeld Tele2 webmail of Telfort webmail kunt u vanaf elke computer bij uw mailbox. Simpel online kunnen inloggen is de nieuwe standaard.

Onderweg mailen

Door de toevoeging van webmaildiensten en de opkomst van smartphones en tablets is het mogelijk om elk bericht direct te lezen en te beantwoorden. U kunt als u bijvoorbeeld in de trein zit namelijk uw mailbox gewoon op uw telefoon openen en de berichten bekijken. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er bijvoorbeeld geen storing is. Dit kunt u vaak nazien op de site van de provider waar u uw abonnement heeft afgesloten. U kunt met behulp van webmail dus meer gedaan krijgen in minder tijd. Uw productiviteit kan daardoor sterk verbeteren. Dit maakt het interessant om er gebruik van te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>