Boetes, ze worden elk jaar hoger. Voor je het weet heb je er een te pakken.

Adevso ontwikkeld een nieuwe applicatie! Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en dat betekend een verhoging van de verkeersboetes in 2014. De boeteprijzen nemen de laatste jaren steeds meer toe. Flitspalen flitsen vaker en oom agent zorgt voor een steeds dikkere rijksportemonnee. Dit door de forse verhogingen van de boetes.

De reden van het verhogen is merendeels het harder willen aanpakken van de overtreders. Althans dat beweert de Overheid. In tijden van crisis is het voor het rijk ook geen eenvoud om het met minder middelen te moeten doen. Wat dan ook vaak gezegd word door de Nederlandse burger is dat de overheid weer bezig is met het aanvullen van de rijksportemonnee. Het kan zich beter bezig houden met echte criminelen.

De ontevredenheid van de burger wordt er niet beter op. Als je nu op een 120 km snelweg al 6 km te hard rijd word je beboet met €41! En dat gaat sneller voordat je er erg in hebt.

Door de vele veranderingen is het nauwelijks meer bij te houden wat een boete kost. Om dit inzichtelijk te maken en vooraf te kunnen weten wat een overtreding voor gevolgen heeft is www.boeteberekenen.nl opgezet. Op deze website kunt u zeer eenvoudig een snelheidsovertreding berekenen. Na het selecteren van het juiste voertuig, gebied en gereden snelheid komt het te betalen bedrag in beeld. Daarnaast is het ook mogelijk om een zeer uitgebreid overzicht op te vragen van verschillende overtredingen zoals wildplassen, het niet dragen van een auto gordel of het in het openbaar dronken zijn.

Om de gegevens nog eenvoudiger te raadplegen is er voor de www.boeteberekenen.nl website ook een iOS en Android app ontwikkeld. Zo is het nog makkelijker en sneller mogelijk om overal een berekening uit te voeren.

Bent u nieuwsgierig wat een overtreding u kost? Download dan de app of ga naar www.boeteberekenen.nl en bereken het snel!

In begin 2016 zal boetebekenen in samenwerking met Adevso de prijzen updaten naar de cijfers van 2016. Dit door een achterstand in de ingewikkelde database. Houd de website in de gaten en bereken je boete gemakkelijk via de website of applicatie!

De voordelen:

  • Snel weten wat je kunt verwachten
  • Mobile-applicatie en browser applicatie
  • Overzicht van alle mogelijke boetes
  • Begin 2016 zijn de nieuwe boetes up-to-date

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>